دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 660 KB
تعداد صفحات : 11
بازدیدها : 205
برچسبها : نام تجاری کارفرما جذب کارمندان منابع انسانی
مبلغ : 2800 تومان
خرید این فایلAttracting Talented Employees to the Company: Do We Need Different Employer Branding Strategies in Different Cultures
جذب کارمندان با استعداد در شرکت ها: آیا نیاز به استراتژی نام تجاری کارفرمای مختلف در فرهنگ های مختلف وجود دارد.
چکیده:
جذب و حفظ کارکنان با استعداد، بالا بوده و منجر به تحکیم مزیت رقابتی می شود. که یک موضوع مهم برای شرکت ها در تمام مقیاس ها در سراسر جهان می باشد. درک استخدام افراد با استعداد در جذب شرکت ها ممکن است بینشهای مهمی را برای مدیران منبع انسانی ارائه کند. با این حال،یکی دیگر از سوالهای مهم به دنبال کسب و کار در جهان امروز این است که آیا می توان از استراتژی های استاندارد برای جذب کارکنان بالقوه ر سراسر جهان استفاده کرد و یا باید با نام تجاری کارفرما با توجه به فرهنگ متفاوت بین کشورها اقدام نمود. این مقاله با هدف شناسایی تفاوت در ادراک در سطوح مختلف اهمیت ابعاد جذابیت کارفرما در دو فرهنگ مختلف برنامه ریزی شده است. در انجام این کار ،ما یک تحقیق کمی را در میان 300 دانشجو ما نشان می دهد که پاسخ دهندگان در ترکیب نسبت اهمیت بالاتر اهمیت را در جذابیت کارفرمایان نسبت به پاسخ دهندگان از لتونی داشته اند. تفاوتهای ملی و فرهنگی و جنسیتی نیز مورد بررسی قرار گرفت که در آن احتمال برای مدیران منابع انسانی جهت درک مبانی نظری نام تجاری کارفرما و کاربردآن در عمل محتمل است.
کلمات کلیدی:
بارو در سال 1996 در مقاله خود، با عنوان درک پیشگام اصطلاح کارفرمای نام تجاری را برای اولین بار برای مفهوم نام تجاری کارفرما ارائه نمودند که به عنوان یک نتیجه در استفاده از اصول بازاریابی برای منابع انسانی پدید آمده بود و مفهوم بازاریابی داخلی اساس کارکنان داخلی است. مدیریت بازاریابی به عنوان مثال به دنبال راضی ساختن مشتریان در سازمان است. مشتریان یک شرکت و محصولات داخلی در این معنا، در تعریف نام تجاری کارفرما به عنوان بسته کاربردی تعریف شده است. رضایت کارکنان منجر به مزایای اقتصادی و روانی شده است که توسط اشتغال در شرکت بوجود می آید. نام تجاری کارفرما یک استراتژی برای مدیریت ذینفعان دارد. نام تجاری کارفرما نشان دهنده آگاهی و نگرش و نظرات و اعتقادات با توجه به یک سازمان خاص است که تلاش سازمانی برای برقراری ارتباط بین مخاطبان داخلی و خارجی بوده است و به عنوان های مختلفی منجر به ساخت یک تصویر در بازار بالقوه مربوطه می باشد. یک کارفرما که شرکت یک محل عالی برای یک کار را دارد منجر می شود که سازمان با نام تجاری کارفرما با استعدادتر را جذب کند. متقاضیان کمک به حفظ افراد مستعد را داشته و ایجاد اعتماد در رهبری و توسعه روابط را با اتصال قوی داشته که تاثیر آن بر نام تجاری مطلوب کارفرما می باشد. تعامل سازمانی، تیمی و فردی می تواند از طریق بهبود عملکرد استخدام و حفظ کارکنان مستعد و کاهش گردش کارکنان باشد و منجر به بهبود در توسعه یک نام تجاری مطلوب کارفرما شود و مدیران باید به دنبال درک عواملی به منظور جذب نیروهای بالقوه در شرکت اقدام کند.
Abstract
Attracting and retaining highly talented employees and to consolidate competitive advantage is an important issue for companies in all scales around the world. Understanding what attracts talented recruits to a company may provide important insights for human resources managers. Yet, there is another important question in today’s globalised business world: can we use standardized strategies to attract potential employees all around the world, or shall we customize our employer brand according to the cultural differences between the countries. This paper aims to identify perceptual differences concerning the importance levels of different dimensions of employer attractiveness in two different cultures. In doing so, we conducted a quantitative research among 300 university students studying in Latvia and Turkey. Our results suggest that respondents in Turkey attribute a higher importance to attractiveness of employers compared to Latvian respondents. National and cultural difference and gender are also investigated as they offer possibilities for human resources managers to understand theoretical foundations of employer brand and its application in practice.