دسته : -مبانی و پیشینه نظری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 71 KB
تعداد صفحات : 51
بازدیدها : 489
برچسبها : مفهوم سلامت روان دانلود مبانی نظری مکاتب سلامت روان
مبلغ : 12000 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
مفهوم سلامت روان از دیدگاه مکتب های مختلف
مکتب روان کاوی
مکتب انسان گرایی
مکتب رفتار گرایی
مکتب شناختی
مکتب هستی گرایی
تعریف سلامت روانی از دیدگاه اسلام
مفهوم بهداشت روانی درقرآن
پژوهشهای انجام شده در ایران
پژوهشهای انجام شده در خارج از ایران
منابع فارسی و لاتین
شامل 30 صفحه توضیحات
بخشهایی از متن فایل دانلودی مبانی و پیشینه نظری سلامت روان در مکاتب مختلف
به عقیده فروید ویژگی خاصی که برای سلامت روانشناختی ضروری است خودآگاهی است.یعنی هر آنچه که ممکن است در نا خودآگاهی موجب مشکل شود بایستی خود آگاه شود به عقیده فروید انسان عادی کسی است که مراحل رشد،روانی جنسی را با موفقیت گذرانده باشد و در هیچ یک ازمراحل، بیش ازحد تثبیت نشده باشد به نظراو کمترانسانی متعارف به حساب می آید وهر فردی به شکلی نامتعارف است.
آلفرد آدلر:به عقیده آدلر زندگی بودن نیست بلکه شدن است .آدلر به انتخاب مسئولیت ومعناداری مفاهیم در شیوه زندگی اعتقاد دارد وشیوه زندگی افراد را متفاوت می داند. محرک اصلی رفتار بشر هدفها وانتظار او از آینده است.فرد سالم به عقیده آدلراز مفاهیم و اهداف خویش آگاهی دارد و عمل کرد او مبتنی بر نیرنگ و بهانه نیست، او جذاب و شاداب است و روابط اجتماعی سازنده و مثبتی با دیگران دارد.فرد دارای سلامت روان از نظر آدلر، روابط خانوادگی صمیمی ومطلوب دارد وجایگاه خودش را در خانواده وگروه های اجتماعی به درستی می شناسد. همچنین فرد سالمدر زدگی هدفمند وغایت مدار است واعمال او مبتنی برتعقیب این اهداف است .غایی ترین هدف شخصیت ، تحقق خویشتن است .از ویژگی های دیگر سلامت روان شناختی این است که فرد سالم مرتباً به بررسی ماهیت اهداف وادراکات خودش می پردازد و اشتباه هایش را برطرف می کند .چنین فردی خالق عواطف خودش است نه قربانی آن ها، آفرینش گری و ابتکار فیزیکی ،از ویژگیهای دیگراین افراد است. که فرد سالم از اشتباههای اساسی پرهیز می کند.
...
سیف سلامت و عدم سلامت روان را به مقدار زیادی ناشی از تجارب موفق و ناموفق دانش آموزان در دوران تحصیلی می داند. حنانی در پژوهشی با عنوان بررسی رابطه عملکرد خانواده و سلامت عمومی فرزندان انجام دادند. نتایج نشان داد که بین عملکرد خانواده به طور کلی و سلامت عمومی دانش آموزان رابطه معنی داری وجود دارد . از میان متغیرهای عملکرد خانواده ، بین میزان همبستگی خانواده و سلامت عمومی دانش آموزان رابطه مثبت و معنی داری به دست می آمد. کافیتوجه و اهمیت والدین به پیشرفت تحصیلی فرزندان ممکن است در دانش آموزان انگیزه قوی برای یادگیری ایجاد کند.شعاری نژاد.اشتغال مادر وعدم حضور تمام وقت وی در خانواده جزء مهمترین عوامل موثر در سازگاری کودکند .
حیدرنیا در پژوهشی تحت عنوان مقایسه سلامت روان و عزت نفس پسران تحت حضانت پدر، وپسران تحت حضانت مادر، و پسران خانواده های عادی از پرسشنامه سلامت عمومی گلدبرگ و عزت نفس کوپر اسمیت استفاده کرد. نتایج به دست آمده نشان داد عزت نفس و سلامت عمومی خانواده های عادی بالاتر از پسران خانواده های طلاق (تحت حضانت مادر یا پدر) است. سلامت روان
پسران تحت حضانت مادر بالاتر از پسران تحت حضانت پدربود که در دو خرده مقیاس علائم جسمانی و اضطراب و بیخوابی نیز نسبت به کودکان تحت حضانت پدر نمره بالاتری را کسب کردند.
...
خرید و دانلود آنی فایل