مبانی نظری سبک زندگی و ادراک خدا

مبانی نظری سبک زندگی و ادراک خدا مبانی نظری سبک زندگی و ادراک خدا

دسته : -مبانی و پیشینه نظری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 39 KB

تعداد صفحات : 38

بازدیدها : 443

برچسبها : مبانی نظری سبک زندگی ادراک خدا

مبلغ : 12000 تومان

خرید این فایل

دانلود مبانی نظری فصل دوم پایان نامه متغیر سبک زندگی و متغیر ادراک خدا

فهرست مطالب

مبانی نظری سبک زندگی و ادراک خدا

سبک زندگی

تغییرات سبک زندگی در فرایند توسعه ابزارهای نوین ارتباطی

ارزیابی سبک زندگی بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی

ادراک از خدا

ادراک از خدا از نظر علمای مسلمان

ادراک در لغت

رابطه علم و ادراک

ادراک امور حسی

ادراک به معنای رویت

مدرک بودن خداوند

آیا ادراک از جمله صفاتی است که بتوان آن را به خدا نسبت داد؟

ادراک خدا از نظر فلاسفه

ادراک از خدا از نظر روان تحلیل گران

رابطه دلبستگی شکل گرفته دوران کودکی با ادراک از خدا

منابع و مآخذ

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

*****************

مبانی نظری پایان نامه سبک زندگی و ادراک خدا

سبک زندگی

در عصر جدید که دوران ما بعد سنتی است در برابر شکل های نوین تجربه با واسطه ، هویت شخصی به صورت رفتارهایی جلوه گر می شود که به طور بازتابی بروز می کنند این تصویر بازتابی از خویشتن بر روایت های زندگی ناهموار منسجم و همواره قابل تجدید نظری استوار است که در تار و پود انتخاب های متعدد و بر آمده از نظام های مجرد جای می گیرند، در زندگی اجتماعی امروزین مفهوم شیوه یا سبک زندگی معنایی خاص به خود می گیرد. هرچه نفوذ و کشش صنعت کمتر می شود و هر چه زندگی روزمره بیشتر بر حسب تاثیرات متقابل عوامل محلی و جهانی بازسازی می شود و افراد بیشتر ناچار می شوند سبک زندگی خود را از میان گزینه های مختلف انتخاب نمایند. البته عوامل استاندارد کننده هم به ویژه از طریق کلایی کردن بیشتر تولیدات اجتماعی نقش خاص خود را دارند، چرا که فرایندهای تولید و توزیع سرمایه داری در واقع مولفه هایی هسته ای نهادهای مدرنیته را تشکیل می دهند با این وصف به دلیل باز بودن زندگی اجتماعی امروزی و همچنین به علت تکثر زمینه های عمل و تنوع مراجع انتخاب سبک زندگی پیش از پیش در ساخت هویت شخصی و فعالیت روزمره اهمیت یافته اند. سبک زندگی اصطلاحی است که در آن فرهنگ سنتی چندان کاربرد ندارد چون ملازم با نوعی انتخاب از میان تعداد کثیری از امکانات موجود است و در عمل نه فقط از نسل گذشته تحویل گرفته نمی شود بلکه پذیرفته می شود به نظر (دیوید چنی) سبک های زندگی به مثابه گفتمانی در دوره مدرنیسم محسوب می شوند . دوران مدرن براساس پیدایش ایدئولوژی های غیر دینی غالب مشخص می شود که بر حسب درجات و گونه های متفاوت آگاهی طبقاتی سازنده تضاد اجتماعی اند.

...

ادراک از خدا

مفهوم خدا تحول و شکل گیری دینداری شخصی درافراد را تعیین میکند در طول دهه گذشته بیش از هر مفهوم مذهبی دیگر مورد بررسی قرار گرفته است. ادراک از خدا (تصویر از خدا) یک مدل کارکردی درون روانی است که فرد خدا را بدان گونه و در قالب متصور می شود . ادراک از خدا نه فقط کل سازه روانی را نشان می دهد، درجه رشد یافتگی استدلال اخلاقی و بلوغ روانی در نگاهی ژرفتر تمامیت شخصیت فرد باشد در حالی که افکار و اندیشه های افراد در مورد خدا که مستقیما از آموزه های دینی نشات می گیرد و بیشتر با ادبیات و سنن دینی منتقل می شوند، اغلب به راحتی توسط یک مصاحبه قابل دست یابی است اما دست یابی به سطح تصور و تصویر افراد از خدا یا همان ادراک از خدا کاری دشوار است.

ادراک از خدا از دیدگاه روانشناسی یک الگوی شناختی عاطفی است که از طریق نخستین ارتباطات کودک با افراد مهم زندگی و مراقبینش شکل گرفته است و در سرتاسر زندگی همگام با رشد بلوغ روانی فرد بارها و بارها تجدید می شود. این الگو جهت گیری رفتار و احساس فرد در ارتباط با خدا را هدایت می کند، به همین خاطر ادراک از خدا مجموعه های منسجم از آخرین سطح ادراک فرد در مسائل انتزاعی و امور ماورایی است. همچنین در صورتی که صحبت از شناخت افراد در شخصیت ایشان به میان باشد و بخواهیم سازه ای روانی انتخاب کنیم تا با بررسی آن به بسیاری از ویژگی های روانی افراد پی ببریم آنگاه ادراک فرد از خدا و تصویری که وی به آن دست پیدا کرده است بسیار مهم است این مفهوم در مکتب روانشناسی روابط موضوعی (روابط شی) ریشه دارد.

ادراک از خدا از نظر علمای مسلمان

بحث ادراک الهی از قرون اولیه اسلامی مطرح بوده چنان که در سخنان اکثر بزرگان دین خصوصا روایت های حضرت علی (ع) وامام صادق و برخی دیگر از صحابه میخوانیم از ادراک الهی و کیفیت ادراک سخن به میان آمده است .

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید