دسته : سمینار برق
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 425 KB
تعداد صفحات : 46
بازدیدها : 277
برچسبها : نظریه تركیب اطلاعات روند تغییرات بازار بورس
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلفهرست سرفصل مطالب
چکیده
مقدمه
فصل اول : کلیات
فصل دوم : مفاهیم اصلی سیستم سهام
فصل سوم : روشهای Conventional ترکیب اطلاعات
فصل چهارم : کاربرد روش OWA در ترکیب اطلاعات حاصل از شاخصها برای تعیین نوسانات بازار بورس
فصل پنجم : اطلاعات مربوط به 10 روز کاری بازار بورس تهران و منحنیهای مربوط به شاخصهای تأثیرگذار در بازار بورس اوراق بهادار
فصل ششم : شبیه سازی روش توسط نرم افزار MATLAB
فصل هفتم : نتیجه گیری و پیشنهادات
منابع و ماخذ
چکیده انگلیسی
فهرست جدول ها
فهرست شکلها
-----------------------------------
بخشهایی از متن برخی فصول
چکیده
در این سمینار ابتدا بصورت مختصر مفاهیم اصلی سیستم سهام را بیان میکنیم. سپس روش های Conventional ترکیب اطلاعات را توضیح می دهیم. پس از آن کاربرد روش OWA در ترکیب اطلاعات حاصل از شاخصها برای تعیین نوسانات بازار بورس را مورد بررسی قرار میدهیم. در گام بعدی، اطلاعات مربوط به 10 روز کاری بازار بورس تهران را به عنوان دادههای مورد نیاز در نظر گرفته و منحنی های مربوط به شاخص های تاثیر گذار در بازار بورس را بدست می آوریم. در انتها شبیه سازی روش توسط نرم افزار Matlab و نتایج آن را مورد مطالعه قرار می دهیم.
فصل اول : کلیات
هدف
هدف اصلی ما در این سمینار بررسی روند تغییرات بازار بورس با استفاده از روش OWA می باشد.
در این راستا پس از ارائه تعاریف اصلی سیستم سرمایه و سهام و معرفی روشهای مرسوم ترکیب اطلاعات، کاربرد روش OWA در ترکیب اطلاعات حاصل از شاخصها برای تعیین نوسانات بازار بورس را مورد بررسی قرار میدهیم.
پیشینه تحقیق
برای پیش بینی قیمت سهام در مقالات مختلف، از روش های عصبی و فازی استفاده شده است.
روش کار و تحقیق
در ابتدا کاربرد روش OWA در ترکیب اطلاعات حاصل از شاخصها برای تعیین نوسانات بازار بورس را مورد بررسی قرار داده و توسط نرم افزار MATLAB و با داده های مربوط به 10 روز بازار بورس تهران، این روش را شبیه سازی نموده و منحنی حاصل از FUSE این داده ها را رسم و نتایج حاصل از آن را مورد تحلیل قرار می دهیم.
در اینجا اصطلاحاتی را که در سیستم سهام و بازار سرمایه بکار میرود را معرفی و تعریف مختصری از آنها ارائه میدهیم.
• شرکت سهامی عام : شرکتهایی هستند که موسسین آنها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین میکنند.
• سرمایه شرکت : سرمایه یک شرکت برابر است با ( ارزش یک سهم ) × ( تعداد سهام ).
• سهم : سهم قسمتی است از سرمایه شرکت سهامی که مشخص کننده میزان مشارکت و تعهدات و منافع صاحب آن در شرکت سهامی می باشد ورقه سهم سند قابل معامله ایست که نماینده تعداد سهامی است که صاحب آن در شرکت سهامی دارد.
• برگ سهم (ورقه) : برگ سهم سند قابل معامله ایست که نماینده تعداد سهامی است که صاحب آن در شرکت سهامی دارد.
• مجمع عمومی : مجمع عمومی شرکت سهامی از اجتماع صاحبان سهام تشکیل می شود. مقررات مربوط بحضور عده لازم برای تشکیل مجمع عمومی و آراء لازم جهت اتخاذ تصمیمات در اساسنامه معین خواهد شد مگر در مواردی که بموجب قانون تکلیف خاص برای آن مقرر شده باشد.
• مبلغ اسمی سهام : مبلغی که با آن سهام شرکت خرید و فروش می شود.
• افزایش سرمایه : سرمایه شرکت را میتوان از طریق صدور سهام جدید و با روشهای آورده نقدی، مطالبات، اندوخته، صرف سهم افزایش داد.
• برگه های پذیره (حق تقدم) : در افزایش سرمایه به روشهای آورده نقدی، مطالبات پس از تعیین میزان افزایش سرمایه برای هر سهامدار یک فرم پذیره چاپ میشود که دارای یک تاریخ بعنوان مهلت پرداخت می باشد. اگر تا تاریخ معین شده پرداخت انجام شود این برگه همراه با فیش بانکی توسط سهامدار تحویل شرکت می شود و سهام آن پذیره ها بنام سهامدار می شود و در غیر این صورت یا این برگه ها به شخص دیگری واگذار می شود و او باید نسبت به آنها اقدام کند و یا اینکه هیچ پاسخی جهت این برگه ها دریافت نمی شود، که در این صورت این برگه ها از طرف شرکت در بورس فروخته می شوند و مبلغ حاصل از فروش آنها به سهامدار تعلق می گیرد.
در ابتدا لازم است تعریفی از ترکیب داده و ترکیب اطلاعات ارائه نماییم. منظور از ترکیب داده، ترکیب داده های همنوع از منابع مختلف برای دستیابی به اطلاعات دقیقتر و کاملتر است. زیرا در اکثر موارد داده هایی که از منابع متعدد در مورد یک موضوع خاص در اختیار قرار می گیرد ناقص، نامعین و گاهی همراه با خطاست.
اطلاعات، حاصل فرآیند پردازش روی داده خام است که از خود داده با ارزش تر است. امروزه منابع تولید اطلاعات مانند اینترنت و پایگاه های داده حجم عظیمی از اطلاعات دینامیک و استاتیک را در خود جای داده اند که بعضا ناقص هستند و برای داشتن اطلاعات کامل ترکیب اطلاعات ضروری می باشد.
معمولاً نتایج حاصل از ترکیب اطلاعات منجر به تصمیم سازی در سطوح بالا می شوند، نه داده ها. ترکیب اطلاعات می تواند در سطوح بالا و نزدیک به روش استنتاج انسان و به صورت هوشمند انجام گیرد ، مثلا ترکیب ویژگی و ترکیب تصمیم. ترکیب اطلاعات می تواند به عنوان ابزاری قدرتمند در خدمت داده کاوی و اکتشاف معرفت به کار گرفته شود.
تیجه گیری
همانطور که مشاهده شد با در نظر گرفتن اطلاعات مربوط به 10 روز کاری بازار بورس تهران و با توجه به نمودارها و جدول ارائه شده، پس از FUSE اطلاعات حاصل از شاخصها، در صورتیکه روز چهارم را یک روز ایده آل برای بازار بورس در نظر بگیریم میتوانیم روزهایی را که مقادیر حاصل از FUSE آنها به مقدار عددی حاصل از FUSE دادههای این روز نزدیک است را بعنوان روز کم نوسان بازار در نظر گرفته و اگر از این مقدار دورتر باشد (کوچکتر باشد) بعنوان روز نزول بازار در نظر بگیریم.
...
خرید و دانلود آنی فایل