تحقیق استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم

تحقیق استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم تحقیق استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم

دسته : نساجی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 7830 KB

تعداد صفحات : 65

بازدیدها : 251

برچسبها : تحقیق استیله کردن کالای ویسکوزی رنگرزی

مبلغ : 6000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق و پروژه پایانی کارشناسی مهندسی شیمی نساجی - شیمی و علوم الیاف با موضوع استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم

پایان نامه کارشناسی مهندسی شیمی نساجی - شیمی و علوم الیاف عنوان : استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم

چکیده پروژه

همانطور که می دانیم رنگرزی کالای استاتی مشکل بوده و برای همین در این تحقیق در نظر گرفته شد با انجام برخی آزمایشات از جمله استیلاسیون کالای سلولزی این مشکل را مرتفع نمود در این واکنش کالای سلولزی در طی واکنش استیلاسیون به دی استات تبدیل گشته.

اما در این تحقیق نشان خواهیم داد ابتدا با رنگ کردن کالای سلولزی توسط رنگزای مستقیم که تمایل ذاتی زیادی که به کالا داشته این رنگزا از آنجا که ثبات خوبی نداشته لذا آن را استیله نموده که در فرآیند استیلاسیون عامل های روی پارچه را بسته و دیگر در مجاورت کالا با آب یا رطوبت دیگر رنگزا خارج نمی گردد و بدین شکل ثبات کالا را بهبود یافته این بخشی از تست های انجام گرفته به منظور تثبیت کالای مورد نظر در این پروژه می باشد.

استیله کردن کالای ویسکوزی

چنانچه سلولز با مقدار زیادی مواد استیله کننده مخلوط گردد ، تمامی گروه های هیدراکسید آن با این مواد ترکیب خواهد شد. ماده حاصل سلولز تری استات یا استات اول خواهد بود. هیدرولیز ناقص سلولز تری استات به روشی که تعداد استات های موجود در هر مونومر به 3/2 تا 5/2 کاهش یابد را استات دوم گویند.

سلولز تری استات مورد نیاز جهت تبدیل به سلولز استات دوم اکثرا از طریق دو روش ساخته می شود.

1- ترکیب سلولز با مخلوطی از انیدرید استیک ، استیک اسید و اسید سولفوریک.

2- مخلوطی از سلولز با انیدرید استیک، متیلن کلرید (دی کلرو متان) و اسید سولفوریک.

روش اول به مقدار زیادی اسید سولفوریک نیازمند است (8 تا 10 درصد وزن سلولز) تا باعث آن شود که محصول استیله شده قابل حل باشد. البته پائین نگهداشتن درجه حرارت زیر ℃ 40 برای جلوگیری از تجزیه پلیمر ضروری خواهد بود.

روش دوم برای تهیّیه سلولز تری استات نیاز به متیلن کلرید داشته که این از محاسنی نیز برخوردار است . متیلن کلرید حلال سلولز تری استات بوده و مقدار اسید سولفوریک مورد نیاز در این آزمایش کمتر بوده و خسارت وارده بر سلولز در اثر هیدرولیز کمتر خواهد شد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید