دسته : آمار
فرمت فایل : word
حجم فایل : 17 KB
تعداد صفحات : 20
بازدیدها : 286
برچسبها : تحقیق پایگاه اطلاعاتی مدلاین کتابخانه
مبلغ : 2500 تومان
خرید این فایلروش این تحقیق (بررسی استفاده کنندگان نهایی از پایگاه اطلاعاتی مدلاین)، نیمه تجربی است و جامعه پژوهش را دانشجویان رشته های علوم پزشکی تشکیل می دهند که به کاوش در پایگاه اطلاعاتی مدلاین، موجود در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران می پردازند. تعداد 32 نفر این دانشجویان از طریق مصاحبه انتخاب شدند. کلیه دانشجویان شرکت کننده در پژوهش در کلاس های آموزش استفاده از مدلاین که در همان کتابخانه برگزار می شود شرکت کرده بودند. روش گردآوری اطلاعات به این گونه بود که پس از کسب اطلاعات لازم از طریق مصاحبه، استفاده کنندگان نهایی به کاوش در پایگاه پرداختند و نتایج کاوش از نظر ارتباط عناوین، بازیابی شده با موضوع مورد کاوش توسط خود استفاده کنندگان نهایی ارزیابی شد و ضریب دقت و بازیافت با استفاده از این ارزیابی محاسبه گردید.
پژوهش حاضر با توجه به حرکت نوپایی که در زمینه کاوش بی واسطه از پایگاه های اطلاعاتی در کشور ما در حال تکوین است به بررسی و شناخت جامعه استفاده کنندگان نهایی از پایگاه مدلاین پرداخته و نقش متغیرهایی چون رشته و مقطع تحصیلی و تجربه را در نتایج کاوش مورد مطالعه قرار داده است.
مقایسه میانگین ضریب دقت بازیافت استفاده کنندگان نهایی بر حسب چهار متغیر رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی، زمان سپری شده از آموزش استفاده از پایگاه اطلاعاتی مدلاین، و متوسط دفعات جستجو از پایگاه در ماه اطلاعاتی به دست داد که نتیجه گیری از این اطلاعات در زیر ارائه می گردد...
میانگین ضریب دقت و بازیافت استفاده کنندگان نهایی بر حسب رشته تحصیلی از طریق آزمون t و آنالیز واریانس مقایسه شد و تفاوت معنی داری بین این میانگین ها مشاهده نگردید؛ بنابراین می توان گفت ضریب دقت و بازیافت دانشجویان کلیه رشته های علوم پزشکی در جستجو از پایگاه اطلاعاتی مدلاین تفاوت معنی داری ندارد.
چکیده
هدف این پژوهش بررسی نقش متغیرهایی مانند رشته و مقطع تحصیلی در نتایج کاوش استفاده کنندگان نهایی از پایگاه اطلاعاتی مدلاین است. روش پژوهش نیمه تجربی است و جامعه پژوهش، دانشجویان رشته های علوم پزشکی هستند که به عنوان استفاده کنندگان نهایی از پایگاه اطلاعاتی مدلاین، موجود در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران کاوش می کنند. نتایج پژوهش نشان می دهد که میانگین ضریب دقت و بازیافت استفاده کنندگان نهایی بر حسب رشته تحصیلی تفاوت معنی داری ندارد؛ در حالی که از نظر مقطع تحصیلی، دانشجویان کارشناسی ارشد ضریب دقت پایین تری نسبت به دانشجویان دکترای حرفه ای و phd دارند. مقایسه میانگین ضریب دقت و بازیافت بر حسب تجربه کاوش نیز نشان دهنده تفاوت معنی داری نیست....
خرید و دانلود آنی فایل