پایان نامه وضعیت پراکسیداسیون لیپیدها در پلاسمای بیماران نارسایی احتقانی قلب

پایان نامه وضعیت پراکسیداسیون لیپیدها در پلاسمای بیماران نارسایی احتقانی قلب پایان نامه وضعیت پراکسیداسیون لیپیدها در پلاسمای بیماران نارسایی احتقانی قلب

دسته : پزشکی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 534 KB

تعداد صفحات : 60

بازدیدها : 305

برچسبها : نارسایی احتقانی قلب پراکسیداسیون لیپید استرس اکسیداتیو MDA

مبلغ : 9500 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه جهت اخذ درجه دکترای عمومی پزشکی با موضوع وضعیت پراکسیداسیون لیپیدها در پلاسمای بیماران نارسایی احتقانی قلب

پایان نامه جهت اخذ درجه دکترای عمومی پزشکی موضوع: وضعیت پراکسیداسیون لیپیدها در پلاسمای بیماران نارسایی احتقانی قلب

نارسایی احتقانی قلب (Congestive Heart Failure) سندرومی است که با اختلال عملکرد مزمن و پیشرونده سیستولیک بطن چپ مشخص می شود. اخیرا نقش استرس اکسیداتیو به عنوان یک مکانیزم پیشرفت بیماری مورد بررسی قرار گرفته است. هدف از این پایان نامه بررسی وضعیت پراکسیداسیون لیپیدها در پلاسمای خون بیماران مبتلا به نارسایی احتقانی قلب (کلاس فونکسیونل II و IV) و مقایسه آن با گروه شاهد (افراد سالم) بوده است.

کلمات کلیدی: نارسایی احتقانی قلب، پراکسیداسیون لیپید، استرس اکسیداتیو، MDA

وضعیت پراکسیداسیون لیپیدها در پلاسمای بیماران نارسایی احتقانی قلب

تعریف واژه ها

1) نارسایی احتقانی قلب (Congestive Heart Failure)

وضعیت پاتوفیزیولوژیکی است که در آن قلب قادر به پمپاژ خون جهت رفع نیاز بافتهای بدن نمی باشد یا تنها از طریق افزایش فشار پر شدن بطن قادر به انجام آن است.

2) پراکسیداسیون لیپید

تجزیه و تخریب اکسیداتیو لیپیدهای موجود در غشای سلولی به وسیله رادیکالهای آزاد موجود در بدن.

3) MDA

محصول نهایی (end - product) حاصل از پراکسیداسیون لیپیدها می باشد که به عنوان یک مارکرزیستی (biomarker) برای تعیین سطح پراکسیداسیون لیپیدها در بدن از آن استفاده می شود.

4) شدت بیماری CHF

- کلاس فونکسیونل (Functional Class)III: فرد در حالت استراحت مشکلی ندارد ولی با انجام فعالیت های مختصر دچار علایم نارسایی قلبی می شود.

- کلاس فونکسیونل (Functional Class)IV : شخص حتی در حالت استراحت نیز علامتدار است و هر فعالیتی موجب تشدید نارسایی قلبی می شود.

نارسایی احتقانی قلب

نارسایی احتقانی قلب (Congestive Heart Failure) وضعیت پاتوفیزیولوژیکی است که در آن قلب قادر به پمپاژ خون جهت رفع نیاز بافتهای بدن نمی باشد و یا تنها از طریق افزایش فشار پر شدن بطن قادر به جبران آن می باشد. نارسایی قلبی، معضل عمده مربوط به سلامت عمومی در ملل صنعتی و تنها بیماری شایع قلبی - عروقی است که شیوع آن در آمریکای شمالی و اروپا در حال افزایش می باشد. در ایالت متحده، نارسایی قلبی مسئول تقریبا یک میلیون مورد بستری و 50,000 مورد مرگ سالانه است و شیوع آن با افزایش سن جامعه بیشتر می شود.

بر اساس مطالعات جدید و شواهد آزمایشگاهی در In vitro و مدلهای حیوانی مشخص شده است که نارسایی احتقانی قلب با وضعیت استرس اکسیداتیو ارتباط دارد. ...

با توجه به اینکه اطلاعات دقیقی در زمینه پراکسیداسیون ترکیبات لیپیدی در CHF در کشورمان گزارش نشده است، لذا در این تحقیق برآنیم تا وضعیت پراکسیداسیون لیپیدها را در بیماران مبتلا به نارسایی احتقانی قلب مورد بررسی قرار داده و با گروه شاهد مقایسه نموده تا در تفسیر عوارض بالینی در شدت CHF و نیز احتمالا تجویز داروهای آنتی اکسیدان در آینده برای بیماران CHF تصمیم گیری نماییم.

پراکسیداسیون لیپید

پراکسیداسیون لیپید (اتواکسیداسیون) اشاره به تجزیه و تخریب اکسیداتیو لیپیدها دارد. در طی این فرآیند بیوشیمیایی، رادیکال های آزاد (Free radicals) باعث جدا گردیدن الکترون ها از مولکول های لیپید موجود در غشای سلولی می شوند، که در نتیجه منجر به آسیب سلولی (Cell damage) می گردند. این فرآیند، غالبا اسیدهای چرب چند زنجیره ای غیر اشباع (Polyunsaturated) را درگیر می کنند، زیرا این مولکول ها، دارای چندین پیوند های دوگانه ای می باشند که در بین آن ها گروه های (methylene - CH2) که به ویژه حاوی هیدروژن های فعال می باشند، قرار دارند. ...

مراحل پراکسیداسیون چربی ها

مراحل پراکسیداسیون چربی ها

خلاصه فارسی

بیان مساله

تعریف واژه ها

اهداف و فرضیات

فصل اول ) مقدمه

فصل دوم) مواد و روش ها

فصل سوم) یافته ها

فصل چهارم) بحث و نتیجه گیری

فصل پنجم) مشکلات و پیشنهادات

تقدیر و تشکر

خلاصه انگلیسی

منابع

پیوست

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید